AERVA Event Planning | Event Management
57
page-template-default,page,page-id-57,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Event Management

Event Management

Onder event management verstaan wij alle andere zaken naast branding, marketing en artiesten die de basis vormen van het evenement.

Wij zorgen van A tot Z voor soepele uitvoering van uw evenement tijdens opbouw, uitvoering en afbouw. Wij plannen tot in de kleinste details, borgen een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Plattegronden & 3D stage ontwerp

Plattegronden op schaal voor een succesvolle vergunningsaanvraag en productionele uitvoering. Via 3D tekeningen worden alle objecten visueel zichtbaar, zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Evenementenvergunning

Door het groeiende aantal festivals wordt het steeds lastiger vergunningen te bemachtigen. Wij leveren de hoogst mogelijk planvorming en uitwerkingen, zodat er geen twijfels bestaan over de professionaliteit van uw organisatie. Tijdens het event verzorgen wij HSE (Heath Safety & Environment) coördinatie, zodat de planvorming tijdens het event geborgd is.

 Facility services

Voorkom lange rijen bij toiletten of andere klachten die uiteindelijk de omzet verlagen.

Wij beschikken over een groot netwerk van leveranciers. Bespaar kostbare tijd voor het contracteren en onderhandelen over voorwaarden. Uw wensen staan vastgelegd in een bestek en via een PvE (Programma van Eisen) wordt de gewenste kwaliteit voor de laagste prijs bedongen.

Via betrouwbare kostenramingen en cashflow inzicht krijgt u financiële grip over de productie, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  • Efficiënte toegangscontrole en visitatie
  • Stroomontwerp, installatie en prestatie monitoring
  • Toilet capaciteit en hygiëne
  • Watervoorzieningen & ontwerp
  • Tenten en veiligheid
  • Rijplaten en logistiek plan
  • Terreindecoratie
  • Backstage Management
  • Signalering & Signing

Planning & Uitvoering

Ons sterke punt is allround event management vanaf voorbereiding tot uitvoering. Wij communiceren plannen naar partijen en staan op locatie voor het borgen van de juiste uitvoering. Via een operationeel draaiboek leggen wij alles vast, waardoor er inzicht is in planning, contactpersonen en uitvoering.

Ons hands-on sitecrew team zorgt voor een solide en snelle uitvoering. Hiernaast coördineren wij leveranciers en plannen de inzet van schaars materieel (heftruck en hoogwerkers). Wij denken oplossingsgericht met leveranciers mee en komen zo tot pragmatische oplossingen.

Referenties

# In The Cloud Festival Zandvoort

# Den Haag Shopping Night

# Click Amsterdam

# Wilde Westen / DOK13 – Houthavens Amsterdam

# Pandemonium Amsterdam

# Noctural Zandvoort

# Los! in de Loods / Amsterdam